Dief steelt alleen snoepreep uit de auto van deze jongen en laat een hilarische briefje achter

Twee dingen in deze wereld zijn zeker, iedereen weet dat Kit-Kat repen een van de beste chocoladerepen zijn en de schoolervaring kan gevuld worden met wanhopige tijden. Een universiteitsstad is gevuld met jonge volwassenen die worstelen, gestresst zijn en gewoon proberen af te studeren en ze doen zo’n beetje alles wat ze willen. De hele tijd. Sommigen van hen zijn zo wanhopig dat ze hun toevlucht nemen tot stelen, maar deze dief was niet op zoek naar waardevolle spullen.

In plaats daarvan stal hij een snoepreep die op de voorbank van deze auto lag. Specifiek een Kit-Kat reep. Kansas State University student Hunter Jobbins dacht er niet veel aan om zijn auto open te laten staan voor de slaapzalen van K State. Hij had het al een miljoen keer eerder gedaan, maar deze keer was het anders. De volgende keer dat hij in zijn auto stapte, realiseerde hij zich dat er iets niet klopte. Na het doorzoeken van zijn spullen werd er niets waardevols meegenomen, maar van alles wat hij miste was de Kit-Kat bar die hij eerder zelf had gekocht. Het enige dat overbleef was een briefje.

Er stond in: “Zag Kit Kat in je bekerhouder. Ik hou van Kit-Kats, dus ik controleerde je deur en die was niet op slot. Nam niets anders mee dan de Kit-Kat. Het spijt me en ik heb honger.” Deze dief was tenminste attent genoeg om een briefje achter te laten en het fatsoen om niets anders te nemen. Gewoon een vreemdeling die alles zou doen voor een Kit-Kat.

“Nou, ik heb mijn auto niet op slot gedaan omdat het op slot doen een soort van probleem is (auto problemen) en ik wist dat ik er binnen een paar minuten weer in zou zitten, dus ik dacht niet dat het een probleem zou zijn.” zei Jobbins in een interview.

Het is duidelijk dat deze vreemde interactie een social media moment was, en toen Jobbins het eenmaal op Facebook en Twitter zette, ging het viraal. Het kreeg zoveel aandacht dat het Kit-Kat bedrijf zelf terug tweette naar Jobbins, met de vraag is “WIE DOET ZOEITS?” en kreeg daarnaast het aanbod om het gestolen goed te vervangen. Gelukkig voor hem gaf het bedrijf Hershey hem een break en werd er recht gedaan in de vorm van eindeloze Kit-Kats