Deze vijfjarige koopt een broodje voor een dakloze man. Vier jaar later weet ze me diep te ontroeren.

Hailey Fort uit Washington is alles behalve een normaal kind. Toen ze negen jaar oud was, was ze dagelijks bezig met het bouwen van een huis. Terwijl de meeste kinderen boomhutten bouwen, bouwde Hailey een mobiele schuilplaats voor haar dakloze vriend Edward.

Today, I put in the insulation on 2 of the walls. I will finish the insulation tomorrow.

Geplaatst door Hailey's Harvest op Maandag 20 april 2015

Edward ontmoette Hailey toen ze vijf jaar oud was. Toen ze de dakloze man voor het eerst op straat zag, smeekte ze haar moeder om een ​​broodje voor hem te kopen. Om nog meer te kunnen doen, startte Hailey thuis een groentetuin en schonk haar oogst aan mensen in nood. Omdat Edward geen dak boven zijn hoofd had, besloot het jonge meisje een ​​huis voor hem te bouwen: een 2.4mx1.2m mini-huis, voorzien van een deur, raam en isolatie.

This is Edward and he will be getting the mobile sleeping shelter when it is completed. Today when we talked he told me…

Geplaatst door Hailey's Harvest op Dinsdag 21 april 2015

“Het klopt gewoon niet dat er daklozen zijn,” zei Hailey. “Ik vind dat iedereen een dak boven zijn hoofd verdient.” En dat is exact de reden waarom dit kleine meisje, in haar vrije tijd, boorde, zaagde en timmerde. Hailey wil nog meer schuilplaatsen bouwen voor mensen in nood.

A lot of progress has been made on Edward's sleeping shelter. Tonight the drip rail goes up on the roof. That will help keep everything dry.

Geplaatst door Hailey's Harvest op Woensdag 27 mei 2015

“Ik wil niet dat ze nat worden door al het slechte weer dat we hier hebben”, legde Hailey uit, die gelooft dat iedere persoon een thuis verdient.

Edward now has a finished roof.

Geplaatst door Hailey's Harvest op Woensdag 10 juni 2015

Geen enkele persoon is te jong om de wereld te veranderen. Met zo’n groot hart, zijn er geen grenzen aan wat Hailey kan bereiken!