De oudere man kan zijn vreugde niet bedwingen terwijl straat muzikante zingt. Dan danst ze met hem op het nummer van Nina Simone

Dansen en geweldige muziek kunnen mensen soms samenbrengen. Zelfs vreemden kunnen door geweldige optredens een band met elkaar vinden.

Deze oudere man uit Spanje kwam net langs een drukke straat in Madrid toen hij een straatartiest tegenkwam die Nina Simone’s “My Baby Just Cares For Me” zong. Hij was op slag verliefd op de geweldige vocalen van de zangeres waardoor hij niet anders kon dan dansen op de uitnodigende muziek!

Het was een aansporing voor de senioren, die gewoon op de maat moesten grooven. Het was zo’n geweldig gezicht dat iemand die aan de zijlijn toekeek het op zijn Twitter-account moest plaatsen.

Hij vertelde hoe hij een dag eerder in de Grand Via in Madrid zo’n prachtige scène aantrof. Hij plaatste een video van de oudere man die danste terwijl de straatartiest, DanDann, aan het zingen was.

De video was zeker schattig, want de groovy senior danste en bewoog zich alsof hij zich echt vermaakte. DanDann zag er echt geamuseerd uit met de geweldige man. In feite was ze zo beïnvloed door zijn aanstekelijke vreugde dat ze besloot om haar microfoon te verlaten en zich bij hem aan te sluiten op zijn spontane straatdans. Het was niets minder dan prachtig! Iedereen keek met plezier naar het duo dat samen danste in het midden van de drukke straat. Ze mogen dan wel vreemden zijn, maar ze vonden het zeker leuk om met elkaar te grove!

De tweet van Carlos Hugo Asperilla, een historische romanschrijver, heeft inmiddels meer dan 27.000 retweets en meer dan 84.000 likes bereikt. Inmiddels zo’n 1,6 miljoen keer bekeken op Twitter en nog steeds wordt er geteld!

De virale post heeft zeker veel mensen online geboeid en ze kunnen gewoon niet naar de post kijken zonder een mooie lofzang op de schattige man en zijn danspartner achter te laten. De originele berichten in het Spaans waren niets anders dan hartverwarmend.