De muziek begint dan voeren bruid en bruidsmeisjes onvergetelijke ‘Pitch Perfect’ Routine uit

Als je nog nooit gehoord hebt van The Barden Bellas, raden we je aan om snel “Pitch Perfect” op te zetten, zodat je kunt zien waarom de wereld dol is op deze waanzinnige groep. Een van de vier bekende a capella groepen in Barden University, de Bellas, zij waren vroeger goed in het bijhouden van de traditie: vasthouden aan een routine bestaande uit tijdloze hits en het aantrekken van outfits en kapsels die opvallen van de rest.

Totdat Beca (gespeeld door Anna Kendrick) langskwam. Haar eclectische muzieksmaak en sterke persoonlijkheid brachten de Bellas er geleidelijk aan toe om uit hun comfortzones te breken en een andere stijl aan te boren – een routine die het oude en het nieuwe combineert, aangevuld met veel attitude en zelfvertrouwen.

Het overkoepelende thema van Pitch Perfect resoneert niet alleen met a capella groepen over de hele wereld, maar ook met mensen die over het algemeen houden van muziek, originaliteit en een frisse kijk op alles. Het is dus heel logisch dat deze bruid en haar familie voor de routine zijn gegaan die Beca in de film heeft geholpen te creëren.

Omringd door prachtige bruidsmeisjes die marineblauwe jurken droegen, verraste de gelukkige bruid haar man met een dansnummer dat de gasten liet grijnzen en juichen.

Dansend op nummers als “Price Tag” van Jessie J, “Don’t You (Forget About Me)” van Simple Minds, en “Give Me Everything (Tonight)” van Ne-Yo, zette de bruidsmeisjes een leuke show op voor iedereen om van te genieten, ondanks duidelijk gelach, nervositeit, en struikelen door enkele stappen.

Je kunt aan de manier waarop ze danste en meezong zien dat ze zeker de tijd van haar leven had.