Danny Froger breekt met zijn rijke familiegeschiedenis

Het is dé plek waar René Froger doorbrak als zanger: Café Bolle Jan. De kroeg die werd gerund door zijn muzikale ouders Jan en Mien. De laatste jaren zingt vooral zijn zoon Danny Froger in het café. Nu laat Danny weten dat aan die mooie tijd een einde komt.

Danny schrijft op Instagram dat hij zes jaar lang heeft gezongen in het café en dat hij er geweldige avonden en nachten heeft beleefd. ‘Wat heb ik mega veel aan deze plek te danken en wat heb ik daar verschrikkelijk veel geleerd. (…) Ik kwam binnen als een jochie die leuk een half uurtje kon zingen en vetrek als een man die een hele avond kan knallen van 20.30 uur tot 4.00 uur in de nacht!’

Het café wordt tegenwoordig gerund door de oom en tante van Danny. Hij bedankt hen, het personeel en vooral alle gasten. ‘Iedere avond weer was het een feest jullie te mogen vermaken en er samen met jullie een te gekke avond van te maken.’

View this post on Instagram

Na 6 geweldige jaren neem ik met pijn in mijn hart afscheid als zanger bij het gezelligste cafe van Nederland waar ik zoveel fantastische en geweldige avonden/nachten heb mogen beleven! Wat heb ik mega veel aan deze plek te danken en wat heb ik daar verschrikkelijk veel geleerd. Ik wil mijn oom en tante ❤ Ron en Nance❤ bedanken voor de kans die ze mij 6 jaar geleden geboden hebben. Ik kwam binnen als een jochie die leuk een half uurtje kon zingen en vetrek als man die een hele avond kan knallen van half 9 tot 4 uur in de nacht! Ook wil ik al het personeel bedanken waar ik zo verschrikkelijk veel mee gelachen heb die afgelopen jaren. En als laatste wil ik de klanten bedanken!! Iedere avond weer was het een feest jullie te mogen vermaken en er samen met jullie een te gekke avond van te maken. Waar een deur sluit gaan andere deuren open, ik heb deze keuze gemaakt omdat er in deze gekke corona tijd andere spannende dingen op mijn pad zijn gekomen waar ik helaas nog weinig over kan vertellen maar het heeft zeker met muziek te maken!! Aanstaande zaterdag zal het voor mij als zanger stoppen in Cafe Bolle Jan maar zal ik daar nog heel vaak aan de bar te vinden zijn 🍻 Nogmaals dank jullie wel en we gaan aanstaande zaterdag nog 1 keer knallen in de gezelligste kroeg van Nederland @cafebollejanamsterdam

A post shared by Danny Froger (@dannyfroger) on

Trotse vader René reageert onder het bericht. ‘Bolle Jan is gewoon de beste leerschool, ook voor mij geweest. Inderdaad de gezelligste kroeg van Nederland.’

Danny zegt dat hij met grote nieuwe plannen bezig is, maar mag er nog weinig over vertellen. Voor het zover is, neemt hij nog één keer de microfoon in de hand in zijn stamkroeg. ‘Aanstaande zaterdag zal het voor mij als zanger stoppen in Café Bolle Jan, maar zal ik daar nog heel vaak aan de bar te vinden zijn.’

Onlangs spraken we René Froger nog. De zanger is namelijk heel wat kilo’s afgevallen en deelde zijn geheim.

00:00
02:19

RTL Boulevard – Dít is het bijzondere afvaltrucje van de slankere Rene Froger