Chantal Janzen belandt nietsvermoedend op naaktstrand

Chantal Janzen (41) heeft tijdens haar vakantie een flinke blunder begaan. De presentatrice gaf via haar Instagram een kijkje in haar zonnige trip, maar lette even niet op wat zich allemaal op de achtergrond afspeelde…

“Ik snap wel waarom je daarom zo kijkt”

Afgelopen week besloten Chantal en haar man in alle vroege (en in de bloedhitte) een stukje te gaan wandelen. Zo’n 1,5 uur later – na een heleboel rotsen, trappen en zand te hebben getrotseerd – besluiten de tortelduifjes de brui eraan te geven. Chantal deelde haar geklaag op social media, maar gelukkig leverde het haar wel een mooi kiekje op.

Zonder na te denken post het gezicht van The Voice de foto met de tekst ‘Insta-mood vs. real-mood’. Haar volgers hebben echter geen oog voor Chantal, maar voor wat er áchter haar allemaal gebeurt. Wat blijkt: op de tweede foto van de presentatrice zijn een aantal naakte lichamen te zien. ‘Sta je te gluren bij een naaktstrand?’ vraagt iemand zich hardop af in de comments. Gelukkig kan Chantal wel lachen om haar vakantieblunder. ‘Ik snap wel waarom je daarom zo kijkt’, giert iemand het uit.

Chantal was hard toe aan vakantie. Door het vertrek van Wendy van Dijk bij RTL kreeg de presentatrice een heleboel op haar bordje. Daarnaast presenteerde ze ook de memorabele songfestivalshow.