Carole Baskin aangeklaagd door dochters verdwenen echtgenoot

Carole Baskin (59) werd door de Netflix-serie ‘Tiger King’ in één klap wereldberoemd en berucht. In de serie kwam onder meer de mysterieuze verdwijning van haar man Don Lewis in 1997 aan bod. Drie dochters van Don hebben Carole nu aangeklaagd.

Volgens The Guardian proberen de dochters op deze manier Carole onder ede te laten verklaren. Ook willen ze dat Carole dagboeken, telefoon- en computergegevens en ander onderzoeksmateriaal naar voren brengt. De dochters zitten al jaren met veel vragen over de verdwijning van hun vader en hebben ook een beloning van 100.000 dollar uitgeloofd om meer informatie te krijgen.

In Tiger King wordt door onder anderen Joe Exotic beweerd dat Carole veel meer over de verdwijning weet dan ze doet voorkomen. Ook bestaat er een theorie dat Carole Don Lewis aan een van haar tijgers zou hebben gevoerd.

Na de verdwijning van Don heeft Carole hem uiteindelijk doodverklaard. Hierna ontving ze het grootste deel van zijn erfenis, wat zou gaan om miljoenen dollars. Carole is niet de enige Tiger King-ster die is aangeklaagd. Ook Kenny Far en een vrouw die in het testament van Don Lewis voorkomt zijn aangeklaagd.

Tiger King is in korte tijd een groot Netflix-succes geworden.