Bizar: ‘Amerikaanse Bachelorette kapt show al na 12 dagen af’

Terwijl in Nederland al het stof rondom ‘De Bachelorette’ enigszins is gaan liggen, bewijzen de Amerikanen maar weer eens dat zij hun hand niet omdraaien voor nóg meer drama. Daar waren de makers druk bezig met de opnames voor een nieuw seizoen, maar Cupido wist al na een luttele twaalf dagen raak te schieten. En daarom weigerde de bachelorette in kwestie nog verder mee te werken aan het programma.

In de Amerikaanse variant van de succesreeks wilde Clare Crawley de liefde van haar leven vinden; geen onbekende van het programma, want ze deed eerder al mee als kandidaat. Met haar 39 jaar is ze daarnaast de oudste bachelorette die op zoek gaat naar de liefde. En die zoektocht blijkt volgens diverse geruchten al na twaalf dagen te zijn geslaagd.

De hoofdrolspeelster van deze reeks zou namelijk al tijdens de eerste kennismaking met een van de heren, Dale Moss, haar hart hebben verloren. Clare is inmiddels stapelverliefd en weigert om die reden nog langer mee te doen met de show, zeggen insiders.

Clare zou zichzelf hebben opgesloten in haar kamer en hebben geweigerd verder mee te werken. Je zou kunnen zeggen dat het programma dus heeft gewerkt nu Clare haar hart heeft verloren aan Dale, maar toch gaan er talloze roddels rond die anders doen geloven. Zo zouden de twee elkaar al langer kennen en in de vier maanden lockdown voorafgaande aan de opnames een ‘diepere connectie hebben opgebouwd’.

https://www.instagram.com/clarecrawley/?utm_source=ig_embed

De makers van het programma wisten dan ook niet wat ze meemaakten, laat staan hoe ze verder moesten. Inmiddels heeft ABC Network besloten om Clare te laten vertrekken. De makers van het programma hebben nog niet gereageerd op de geruchten, maar een opvolgster zou al in de startblokken staan. Tv-persoonlijkheid en eveneens oud-deelneemster Tayshia Adams (29) zou Clare moeten vervangen en naar verluidt al klaarstaan op de set.

In de Nederlandse versie met Gaby Blaaser leek het aanvankelijk allemaal soepeltjes te verlopen, maar ook hier kwamen de nodige lijken uit de kast. Zo klapte Niek flink uit de school tijdens een bezoekje van Louisa Janssen.