Baby en papa hebben een aanbiddelijke spierballen wedstrijd.

Sinds mensenheugenis zijn mannen geobsedeerd door kracht. Ze dwingen het menselijk lichaam om te trotseren wat menselijkerwijs mogelijk is in het tillen van gewicht na zwaarder gewicht in de hoop om onsterfelijkheid te bereiken. Met de zoektocht naar kracht kwam het verlangen om op de goden te lijken. Beiteld, gebeeldhouwd en gespierd, gaan deze mannen tot het uiterste om de gewenste look voor het lichaam te bereiken.

Van de oude mythologie tot de hedendaagse striphelden, de gespierde blik heeft de geesten van vele testosteron-gestookte mannen gevangen.

Wie wil er niet uitzien alsof ze een titaan of een draak kunnen doden en er goed uitzien als ze het doen?

Deze kleine jongen is gekozen door de goden van Olympus. Hij heeft de houding en het uiterlijk en de goede oude vader is er om hem te steunen.

Buig die spieren, kleine jongen!

We wedden dat deze kleine man er ook goed zou uitzien in een kostuum. Alleen een schild of een hamer ontbreekt. Maar voor nu… Blijf trainen!
Hij heeft nog steeds de buik, maar die schouders, armen en borst zien er veelbelovend uit, papa! Die babyvoeding kan maar beter proteïnepoeder bevatten. Hij kent de kracht van het er goed uitzien in een spiegel, dus waarom zou je het verspillen?

Een paar squats en dead-lifts hier, een bankdrukker daar… Hij zal een kampioen worden!