Annemarie Keizer deelt emotioneel fragment

Annemarie Keizer heeft op haar social media een emotioneel fragment gedeeld. Te zien is hoe ze tot tranen toe geroerd is, wanneer blijkt dat ze haar gedroomde wereldreis met manlief Simon halverwege moet afblazen…

En dat was natuurlijk omdat de coronacrisis roet in het eten van het stel (en de hele wereld) gooide. Annemarie kon haar tranen niet meer bedwingen en Simon legde het emotionele moment op camera vast (zoals hierboven in de video is te zien).

Overigens is Annemarie niet alleen verdrietig door het in duigen vallen van haar droomvakantie, ze is ook angstig voor de heftige corona-uitbraak. Daar was bij het moment van filmen destijds nog maar weinig over bekend.

Op social media schrijft de blondine bij de beelden: “In dit allerlaatste deel van onze reis komt onze droom tot een abrupt einde waardoor er (weer) wat tranen vloeien.. Enjoy deze laatste video ondanks de ietwat sombere vibe.” Want hoewel het stel hun geplande droomreis niet heeft kunnen afmaken, hebben ze er gelukkig wel een miniserie van kunnen maken. Deze is hier terug te zien.