Andrea Bocelli in live stream Paaszondag concert bij volledig lege Italiaanse kathedraal

Andrea Bocelli is uitgenodigd voor een speciaal concert tijdens het paasweekend en heeft besloten om het geheel gratis te live-streamen.

Naar verluidt zal de legendarische operazanger in de Duomo, de geschiedeniskathedraal van Milaan zingen voor een menigte zonder enige vorm van fysieke publiek.

Dat klopt, hoewel normaal gesproken zo’n evenement waarschijnlijk in een mum van tijd uitverkocht is, kun je Bocelli gratis bekijken op de live-stream.

Sprekend over het komende concert, zei de 61-jarige: “Het royale, moedige, proactieve Milaan en heel Italië zal weer, en zeer binnenkort, een winnend model zijn, motor van een renaissance waar we allemaal op hopen.

“Het zal een vreugde zijn om er getuige van te zijn, in de Duomo, tijdens het paasfeest dat het mysterie van geboorte en wedergeboorte oproept”.

Aangezien Italië een van de ergste gevechten met het coronavirus heeft doorstaan, dachten de organisatoren van het evenement dat het concert van Bocelli de gemoederen kon verheffen. Er wordt verwacht dat hij klassiekers als “Time to Say Goodbye”, “La Voce de Silenzio” en “Sogno” zal uitvoeren.

Giuseppe Sala, de burgemeester van Milaan, zei: “Ik ben blij dat Andrea onze uitnodiging heeft geaccepteerd. Dit jaar zal Pasen voor ons allemaal heel anders zijn.

“De vreugdevolle sfeer die deze dag meestal met zich meebrengt, heeft veel te lijden gehad van de pandemie die we nu meemaken. Ik ben er zeker van dat de buitengewone stem van Bocelli de omhelzing zal zijn die we deze dagen missen, een sterke, bijzondere knuffel, in staat om het hart van Milaan, Italië en de wereld te verwarmen”.

Voor iedereen die wil kijken, zal de live-stream op het YouTube-kanaal van de zanger te zien zijn vanaf 13.00 uur op zondag.

Laten we helpen het nieuws te verspreiden aan iedereen die GRATIS naar het concert van deze legendarische zangeres wil luisteren.