André Hazes krijgt geen genoeg van zoontje op vakantie

Zürich is de place to be op dit moment! André Hazes (26) zit lekker onderuit gezakt met zijn zoontje Dré (3) en vriendin Monique Westenberg (42) in de Zwitserse stad. Het koppel deelt hun geluk op Instagram.

André deelt zijn liefde voor zijn zoontje met zijn volgers op Instagram. ‘Hartje’, schrijft de ‘Leef’-zanger bij de mierzoete foto, waarop hij Dré een kusje geeft. Het gezin is samen met nog een familie vakantie aan het vieren in Zürich en ze geven hun fans een inkijkje in het vakantietripje. En die zijn behoorlijk onder de indruk. ‘Iets mooiers kan je op deze mooie ochtend niet zien, denk ik’, zegt er eentje.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

View this post on Instagram

Guten Morgen ツ

A post shared by 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) on

Daar blijft het niet bij. ‘Liefde’, dat straal er volgens een fan vanaf. ‘Zo mooi’, vindt een ander het kiekje van Dré en zijn papa. Ook onder Moniques recente foto stromen de reacties binnen. Roxeanne Hazes deelt twee emoji’s om haar hernieuwde liefde voor het gezin over te brengen. ‘Cute’, ‘Geniet ervan’ en ‘Het lijkt wel een sprookje’, klinkt het verder in de comments. André had kort hiervoor nog iets heel anders aan zijn hoofd. De zanger heeft namelijk voor het eerst een nummer uitgebracht in het Engels.