André Hazes deelt openhartige update: ‘Alles krijgt een plekje’

Dat André Hazes (26) een onrustige periode achter de rug heeft, is een understatement. De populaire volkszanger heeft social media altijd gebruikt om zijn hart te luchten en doet dit ook nu weer. In een openhartige post bespreekt hij zijn fysieke en mentale gezondheid.

Dré werkt zich de afgelopen tijd dagelijks in het zweet en dat is zijn volgers niet onopgemerkt gebleven. Niet alleen zijn uiterlijk verandert, maar volgens zijn fans kijkt hij ook anders uit zijn ogen. Iets wat de ‘Leef’-zanger beschouwt als het fijnste compliment dat hij kan krijgen. Hij schrijft: ‘Los van het verbeteren van mijn leven door gezond eten en drinken en sporten, ben ik alles in mijn hoofd een plekje aan het geven. Waardoor ik me elke dag fitter voel, mijn relatie beter wordt, en mij daardoor gelukkiger en sterker voel dan ooit.’

View this post on Instagram

Ik krijg de laatste tijd veel berichten dat ik anders uit mijn ogen kijk. Wat voor mij het fijnste compliment is wat ik kan krijgen… Los van het verbeteren van mijn leven door gezond eten en drinken en sporten, ben ik alles in mijn hoofd een plekje aan het geven. Waardoor ik me elke dag fitter voel, mijn relatie beter word, en mij daardoor gelukkiger en sterker voel dan ooit. Deze man heeft mij daar zo goed bij geholpen. Hij heeft een onwijs sterke vader rol op zich genomen waardoor ik het juiste pad ben gaan volgen en daar van ben gaan genieten. Misschien zal dit voor sommige mensen zweverig of overdreven voelen, maar ik ben dankbaar. Ik heb zo’n zin om weer met @theandrehazesband het podium te betreden en een sterkere, fittere en betere show dan ooit te geven. ❤️

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Bij dat bijschrift pronkt een vrolijk kiekje, gemaakt tijdens een tochtje op de motor. ‘Deze man heeft mij daar zo goed bij geholpen’, zegt hij over zijn bijrijder. ‘Hij heeft een onwijs sterke vaderrol op zich genomen waardoor ik het juiste pad ben gaan volgen en daar van ben gaan genieten. Misschien zal dit voor sommige mensen zweverig of overdreven voelen, maar ik ben dankbaar.’

Veel bekende collega’s reageren onder zijn eerlijke post waaronder Bas Smit, Rolf Sanchez, Nick Schilder en Belle Perez. Ook zijn lief Monique laat weten hem door dik en dun te steunen: ‘ Ik houd van jou en van deze Tjienees’, zo laat ze achter in de comments.