Alleenstaande moeder zorgt voor gedumpt meisje, maar weet niet dat ze het zusje is van haar adoptie zoon

Toen aan het huwelijk van Katie Page een einde kwam in haar vroege dertiger jaren, was ze vastbesloten om haar leven onder controle te krijgen en in een nieuwe richting te varen.

De eerste stap was verhuizen naar een nieuwe woning in Colorado, waar ze compleet van carrière veranderde. Daar besloot ze voorts om een prachtige daad te doen, namelijk een kind adopteren.

In haar blog vertelt Katie over haar vruchtbaarheidsproblemen in het verleden, en ze vertelt hoe graag ze altijd een kind wilde adopteren.


Katie Page / Wood and Grace

In 2015 hoorde Katie een sociaal werkster vertellen hoe ze een baby van vier maanden oud had gevonden in het lokale ziekenhuis. Het kind had zelfs geen naam.

Katie zag dit als een teken en nam de stap naar adoptie. Ze adopteerde het kindje en gaf het de naam Grayson. Het duurde maar liefst een jaar om de rechten over het kind te krijgen. Nu had Katie het volledige hoederecht en kon ze hem legaal adopteren.


Katie Page / Wood and Grace

Het hele proces was een bevestiging van Katie dat ze ervan hield om moeder te zijn. Ze vond het zo leuk dat ze nog een tweede kind wilde adopteren. Het plan was om enkele jaren te wachten zodat Grayson er een broer of zusje kon bij krijgen.

En ja hoor, alsof het lot het zo had gepland, belde een sociaal werkster een maand nadat ze Grayson had geadopteerd, om te vertellen dat er een pasgeboren meisje was die in hetzelfde ziekenhuis was achtergelaten. Ze had onmiddellijk ouders nodig.

“Ik weet dat het gek klinkt, maar God vertelt me om “JA” te zeggen”, vertelde ze.


Katie Page / Wood and Grace

Enkele uren later al, werd het kindje, Hannah, naar Katie’s huis gebracht. Het was pas toen Katie dichter keek op het armbandje met haar naam, dat haar mond open viel tot op de grond.

Waarom? De biologische moeder bleek dezelfde moeder te zijn van Grayson.

Katie ging op onderzoek uit en ontdekte inderdaad dat de biologische moeder de moeder was van de twee kinderen.

“Grayson is half Afro-Amerikaans met een mooie donkere huidskleur en krullend haar. Het babymeisje is blank met lang blond haar.”

Toen Katie naar meer informatie zocht over de biologische moeder van Hannah, kon ze de eindjes aan elkaar knopen. Een DNA-test wees uit dat Grayson en Hannah biologische halfbroer en halfzus waren!


Katie Page / Wood and Grace

“Wat als dit meisje naar een andere familie was gegaan?” schreef Katie. “We zouden nooit Grayson’s moeder gevonden hebben. De connectie zou nooit hebben plaatsgevonden!”

“Ik kon niet geloven wat voor een mirakel zich zopas heeft afgespeeld.”

In december 2018 adopteerde Katie Hannah in haar gezinnetje.

“De dag dat ik “ja” zei aan mijn babymeisje, voelde ik me erg raar,” vertelt ze. “Ik denk dat ik oprecht een goddelijke of spirituele ingeving heb gekregen.”

“Mijn hersenen bleven me zeggen “nee”, omdat het nergens op sloeg, en het geen deel uitmaakte van mijn plannen. Maar iets diep vanbinnen in me bleef “JA” zeggen. Het is gewoon een mirakel, iets wat een keer in een leven gebeurt… Noem het wat je wil, maar het is fantastisch dat mijn kinderen elkaar hebben gevonden.”


Katie Page / Wood and Grace

Wow, wat een hartverwarmend verhaal. Katie, je bent een echte inspiratie. Ik twijfel er niet aan dat je een fantastische moeder zal zijn voor deze kinderen.

Ik denk gewoon dat bepaalde dingen gebeuren met een reden.