Acteur Jesse Tyler Ferguson toont eerste foto ‘Modern-baby’

De ‘Modern Family’ van Jesse Tyler Ferguson (44) en zijn man Justin Mikita (34) is sinds 7 juli compleet door de komst van hun zoontje. Op Instagram deelt de acteur nu de eerste foto van hun oogappeltje.

‘Zeven jaar geleden trouwde ik me je en twee weken geleden zag ik hoe je een vader werd’, schrijft de Modern Family-ster bij een kiekje van zijn man en zoontje Beckett. ‘We gaan een heel nieuw hoofdstuk in en ik kan niet gelukkiger zijn om het met jou te doen. Beckett heeft zoveel geluk met jou en ik ook.’

Jesse onthulde bij The Late Late Show afgelopen januari dat hij vader werd. “Ik heb er heel veel zin in. Ik ben 44, dus ik dacht: we moeten even doorpakken! De tijd begon te dringen.”

Onlangs kwam een einde aan Modern Family.