7-jarige zamelt geld in en helpt klasgenoten die geen schoollunch kunnen betalen

Op 7-jarige leeftijd heeft Emauni J Manley al een verschil gemaakt in het leven van jongeren. Toen ze slechts 5 jaar oud was schreef ze een boek over het hebben van een positief zelfbeeld nadat een paar gemene kinderen haar een slecht gevoel gaven over haar uiterlijk. Nu als 7-jarige helpt ze die medestudenten die zich geen schoolmaaltijden kunnen veroorloven en haar pleidooi gaat de hele wereld rond.

Together we can make a difference. No amount is to small…..#EmauniJ #Manleysblendedfamily #GODFamilyCommunity…

Geplaatst door EmauniJ Manley op Donderdag 16 januari 2020

De tweede klasser uit Charles County, Maryland, zag dat sommige van haar klasgenoten een koud broodje aten terwijl anderen aan het genieten waren van een grote warme maaltijd. “Ik zag sommige kinderen gewoon een broodje kaas eten,” zei EmauniJ tegen NBC Washington. Toen ze vroeg waarom haar werd verteld dat die kinderen met een tekort aan lunch accounts van meer dan $ 25 geen warme lunch konden hebben.

De doordachte, slimme 7-jarige besloot hier iets aan te doen en lanceerde een Facebook-fondsenwerver met een doel van $ 800. In één dag overtrof ze dit cijfer en had ze $ 1.005 opgehaald. Momenteel heeft ze in bijna een week bijna $ 4.000 opgehaald. “Het is echt gaaf om een ​​student te zien die het initiatief neemt om andere studenten op school te beïnvloeden,” zei Ben Harrington, directeur van Emauni J., tegen NBC Washington. Hij zei dat van de 500 studenten er ongeveer 100 alternatieve lunches krijgen.

EmauniJ is zo’n inspiratie en heeft op slechts 7-jarige leeftijd dingen bereikt die de meeste mensen niet in hun leven hebben.

Deel alsjeblieft om hulde te brengen aan de geweldige EmauniJ.