101-jarige hoort Elvis-nummer. Ze staat op en begint te dansen

Je bent nooit te oud om op te staan ​​en te feesten …. Vraag dat maar aan Minerva Boran! Hoewel ze vanwege haar leeftijd misschien niet meer kan bewegen zoals ze dat vroeger deed, laat ze zich er niet van weerhouden om op te staan en te dansen wanneer ze een goed nummer hoort.

Toen een nummer van Elvis, “Blue Suede Shoes” door de luidsprekers van het verzorgingshuis “White Birches Retirement Home” in Amherst, Canada klonk, stond de 101-jarige vrouw op en liet haar dansmoves zien.

En dat deed ze met zeer veel vreugde. Boran, die sinds haar 95e in het verzorgingshuis woont en in april 101 jaar geworden is, zakte bij het dansen door de knietjes, gooide haar handen in de lucht, klapte mee met het ritme van de muziek, terwijl ze met haar benen bewoog. Dit alles, met een grote glimlach op haar gezicht. Dit laat maar weer eens zien, dat je altijd jong kunt blijven, ook al is het alleen in je hart.

“Ik geniet er altijd van om Minerva te zien dansen,” zei verzorgster Jean Robinson volgens Inside Edition. “Het is één van de redenen waarom ik van deze baan hou. Ze zorgt niet alleen bij mij, maar bij iedereen voor een glimlach op het gezicht.”

En je kunt het haar ook niet kwalijk nemen, toch? Als je de King of Rock and Roll hoort, kun je niet anders dan dansen. “Sinds ik haar ken, is ze altijd erg vrolijk, energiek en lacht ze naar iedereen,” zei Robinson.

Iedereen die in het verzorgingshuis naar haar keek, klapte en moedigde haar aan, terwijl Robinson haar optreden filmde. Haar dansmoves gaan nu viraal. Boran treedt naar verluidt ten minste 2 keer per week op voor haar medebewoners.

“Al haar neefjes noemen haar hun “senior tiener”, omdat ze nog zo jong van geest is,” zei Robinson. “Ik ben erg blij dat Minerva zich nog comfortabel genoeg voelt om zich als een jonge vrouw te gedragen, terwijl ze bijna 102 jaar oud is.”

Als je dus op zoek bent naar een reden om te dansen, heb je er nu één. Als de 102-jarige Boran haar zorgen van zich af kan slaan en lekker kan dansen, kun jij dat ook! Bekijk haar levendige optreden hieronder.

DEEL dit met je vrienden en familie.